Vota Vlen2021-04-23T10:22:10+00:00

A E DI SE:

Cilat janë të drejtat dhe detyrat e tua si zgjedhës? Çfarë duhet të dish përpara se të votosh për herë të parë?

MËSO MË SHUMË

A E DI SE:

Si duhet të veprosh në ditën e votimit? Çfarë procedure duhet të ndjekësh në ambjentet e Qendrës së Votimit?

MËSO MË SHUMË

A E DI SE:

Ku të raportosh dhe kë të sinjalizosh në rast se vë re nje problem në mbarëvajtjen e zgjedhjeve të lira dhe të drejta?

MËSO MË SHUMË
Shiko Videot
SONDAZH

Pse vota e të rinjve vlen?

Grupet e margjinalizuara në shoqëri, vijojnë të mbeten të nënpërfaqësuara apo të pa përfshira në programet politike të partive që po garojnë në zgjedhjet e 25 Prillit.

Plotëso pyetësorin e ngritur nga Historia Ime, drejtuar komuniteteve të margjinalizuara, që do të ndihmojë për të përmirësuar fushatën advokuese të Pro-LGBT.

PLOTËSO

0
Shtetas me të drejtë vote
0
Votues për herë të parë
0
Parti politike të regjistruara në zgjedhje
0
Mandate të ndara në 12 zona zgjedhore/qarqe të vendit

ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2021

Klikoni mbi secilin qark për të mësuar mbi numrin e zgjedhësve, numrin e mandateve, zonat zgjedhore etj.

Albania Placeholder
Albania

MË TË FUNDIT

LEXONI TË GJITHË ARTIKUJT
Go to Top