SONDAZHE

SONDAZH: Mendo Politikisht – Voto me kokën tënde!

Grupet e margjinalizuara në shoqëri, vijojnë të mbeten të nënpërfaqësuar apo nuk përmenden fare në programet dhe platformat politike të partive që po garojnë në zgjedhjet e 25 Prillit. Në vijim të advokimit për të drejtat e komunitetit LGBTI+, komuniteteve të tjera të margjinalizuara dhe përpjekjes për përfshirjen e tyre në komunikimin mediatik gjatë fushatës elektorale dhe zgjedhjeve të 25 prillit 2021, Historia Ime dhe Pro-LGBT kërkojnë mendimin tuaj mbi zgjedhjet dhe politikën në vend.

Merr pjesë në pyetësorin e ngritur nga Historia Ime, drejtuar komuniteteve të margjinalizuara. Mendimi juaj mbetet anonim dhe do të ndihmojë për të përmirësuar fushatën advokuese dhe ndërgjegjësuese të Pro LGBT.

Plotëso pyetësorin: Kliko Ketu Per Te Plotesuar Pyetsorin